Kerhot käynnistyvät paikkakunnilla eri aikoihin. Kerhokohtaiset tiedot löytyvät tältä sivulta (vasen palkki), kunkin kerhon kohdalta.

Kerhotoiminta Kokemäellä, Merikarvialla ja Pomarkussa

Kerhotoimintamme on iloista oppimista parhaita kavereita ja yhdessä viihtymistä.  4H-kerho on sinun juttusi, jos haluat tehdä ja kokeilla uusia asioita. Kerhossa ollaan kavereiden kanssa ja vaikkapa kokataan, pelataan ja retkeillään. 

Kerhoon voi tulla turvallisin mielin, sillä ohjaajanasi toimii koulutettu vapaaehtoinen kerhonohjaaja. Hänen kanssaan te kerholaiset saatte yhdessä suunnitella kerhokauden ohjelman. Näin kaikkien ehdotukset tulevat kuulluksi. Ovi kerhoon aukeaa, kun täytät 6-vuotta.

Tekemällä Oppii Parhaiten

Kerhoissa on toimintapana, että jokainen saa tehdä itse. Tekemällä Oppii Parhaiten. Monissa kerhoissa tehdään TOP-tehtäviä, joiden ideana on kehittää nuorten taitoja kädentaidoista, kokkaukseen sekä metsään ja luontoon tutustumiseen. 

4H-kerhoja on myös nuorille

Kerhot on suunattu lapsille, mutta kerho sopii myös  harrastukseksi nuorille. Kerhomahdollisuuksien kirjo on monipuolisuudessaan upea. Mikäpä on sen kivempaa kuin yhdessä harrastaminen samasta asiasta kiinnostuneiden kavereiden kanssa. 

4H-kerhoon pääsemiseksi tai sen perustamiseksi sinun ei tarvitse kuin ottaa yhteyttä lähimpään 4H-yhdistykseen.  

Katso lisää tietoa kerhoista ja 4H-toiminnasta.

4H-teemakerhot

Samasta asiasta innostuneet kokoontuvat teemakerhoissa yhteen. Suosittuja teemakerhoja ovat olleet Safkasankarit, Metsäsalapoliisit, ME mediassa ja Kädentaitajat. Teemakerhoissa keskitytään aina yhteen aiheeseen.

Teemakerhoja on sekä alakoulu- että yläkouluikäisille. Kerhot kokoontuvat vähintään kymmenen kertaa, ja jokaisella parituntiselle kerhokerralle on tehty esimerkkiohjelma. Teemakerhon ohjaajilla on aina hyvä tuntemus ja osaaminen kerhonsa aiheesta. 

Kysy lisää kerhoista ja kerhotoiminnasta oman alueesi 4H-yhdistykseltä. Katso myös lisätietoa teemakerhoista 4H-liiton sivulta. Tästä linkistä pääset tutustumaan teemakerhoihin

Kerhot