Jos olet uusi kerholainen, kerhoilmoittautumisen jälkeen liity jäseneksi yllä olevasta linkistä 4h.fi/liity . Valitse luettelosta se 4H-yhdistys, johon haluat  liittyä tai koko perhe haluaa liittyä.

Uusi jäsen voi liittymisvaiheessa valita jäsenmaksun maksamisen kahdella eri tavalla

1.voi maksaa jäsenmaksun heti liittymisen yhteydessä 

tai

2. voi maksaa laskulla, joka tulee postilla kotiin noin kuukauden kuluttua liittymisestä.

Jäsenmaksun maksaneille kerho on ilmainen!

Ei-jäseniltä kerhon hinta on 40 € / hlö / lukuvuosi. 

Liittymällä 4H jäseneksi pääset osallistumaan 4H toimintaan ja saat digitaalisen jäsenkortin ja siihen liittyvät jäsenedut. Lisäksi sinulla on tapaturmavakuutus tilaisuuksissamme. Yhdellä jäsenmaksulla voit osallistua useampaankin kerhoon.

Jos olet jo jäsen (vanha kerholainen), tarkista löydätkö tiedot digitaalisen jäsenkortin kautta. Kirjaudu jäsenkortille osoitteessa  oma.4h.fi . Pääset jäsenkortille puhenlinnumerolla. 

Myös huoltajana pääset sähköiselle jäsenkortille, jos lapsi/lapset ovat jäseniä. 

Jos sinulla on ongelmia kirjautua jäsenkortille ota yhteyttä Anna-Kaisaan anna-kaisa.valaja@4h.fi tai soita puh. 044 783 0310 


JÄSENMAKSUT

Jäsenmaksu on yksittäiseltä jäseneltä 40 € ja kaikilta samaan talouteen kuuluvilta on perhejäsenmaksu yhteensä 85 € vuodessa.

Maksamalla perhejäsenmaksun ovat jäseninä paikallisyhdistyksessä kaikki perheenjäsenet.

Jäsenmaksu sisältää jäsenille vakuutuksen 4H-kerhoissa ja 4H-tapahtumissa.

Jäsenmaksukausi on voimassa 12 kk kerrallaan, alkaen liittymiskuukauden alusta. Jäsenmaksukauden päättyessä saat uuden jäsenmaksulaskun. 

EROAMINEN JÄSENYYDESTÄ

Halutessasi, voit tehdä eroamisen itse 4H-jäsenkortin kautta oma.4h.fi tai ilmoittamalla 4H-yhdistykseen anna-kaisa.valaja@4h.fi  tai Ota yhteyttä -lomakkeella tältä sivustolta.


4H:n JÄSENEDUT ovat täällä

Liittymällä jäseneksi voi osallistua monipuoliseen 4H-toimintaan omassa 4H-yhdistyksessäsi. Yhdistykset järjestävät harrastustoimintaa 6-28 vuotiaille lapsille ja nuorille. 

13-28-vuotiaiden työllistäminen, 4H-yrittäjyys ja koulutukset 4H-akatemiassa

Liittymällä 4H:n jäseneksi, pääset osallistumaan yhdistyksen toimintaan. 4H:sta löytyy tekemistä ja oppimista niin lapsille kuin nuorille. Jäsenyyteen kuuluu digitaalinen 4H-jäsenkortti, josta näet omat tietosi ja jolla saa alennuksia ja etuja. Jäsenillä on lisäksi 4H-tilaisuudet kattava tapaturmavakuutus, Tutustu valtakunnallisiin jäsenetuihin.

Etsimme joukkoomme kaikenikäisiä iloisia, ennakkoluulottomia ja käsillä tekemisen taitoja arvostavia ihmisiä yhdistyksiimme. Tule mukaan vapaaehtoiseksi! Voit olla innostava roolimalli, ohjaaja, nuoren 4H-yrittäjän tukipilari yritysohjaajana tai ihan vain kaveri. Vapaaehtoisena tomiminen on antoisa tapa olla suomalaisten nuorten tukena. Haluatko sinä olla yksi meistä?

Lue lisää vapaaehtoistoiminnasta


Liity sinäkin mukaan!