Siikainen / Pomarkku 

Tilaa nuori töihin!

Tarvitsetko apua pihan hoidossa, haravoinnissa, tarjoilussa, siistimisessä? Odottavatko klapit pihassa? Meiltä saattaisi löytyä juuri sinulle sopiva apulainen arkisiin hommiin. Työllistä nuoria ja tilaa Siikaisten 4H-yhdistyksen kautta nuori tuntitöihin. 4H on nuorille vastuullinen työnantaja. Palkkaus on työehtosopimuksen mukaista, ja jokainen nuori perehdytetään tehtävään. Työn tilauksessa voi hyödyntää kotitalousvähennyksen.

4H:n uusi Helppi-palvelu auttaa arjessa ja työllistää samalla nuoria. Tilaa nuori kätevästi töihin Helppi-palvelun kautta. Lue lisää Helpin tarjoamista palveluista ja lataa ilmainen sovellus sovelluskaupasta: helppi.4h.fi

Voit tilata nuoren töihin myös soittamalla tai s-postilla:

Pomarkku: Tanja Raukola p. 040 480 3320   tanja.raukola@gmail.com

 Siikainen: Anna-Kaisa Valaja p. 044 783 0310 anna-kaisa.valaja@4h.fi


Nuori, oletko vailla kesätöitä?

Oletko 15 – 20 -vuotias nuori reipas, ahkera? Kiinnostaako kesätyö pihanhoidon, haravoinnin yms. kevyen kiinteistötyön parissa tai kodin ja mökkiläisten tarvitsemien palveluiden tekijänä? Mikäli sinua kiinnostaa, olet juuri etsimämme nuori! Tule mukaan meidän Helppi-palveluun, joka on 4H:n uusi digitaalinen työnvälityksen sovellus. Helppi-palvelu korvaa aiemmin Siikaisissa käytössä olleen nuorten Duuniringin. Voit ilmoittautua mukaan infoon ja saat lisätietoa, miten sovellus toimii. Helppi-palveluun tulevat nuoret saavat perehdytyksen työtehtäviin. 4H toimii nuoren vastuullisena työnantajana. Helppi-palvelun kautta voit tehdä tuntitöitä, vaikka olet jo saanut muualta kesätyöpaikan.

Mikäli innostuit, ota meihin yhteyttä, joko suoraan Anna-Kaisa Valajaan tai täyttämällä lomake Siikaisten 4H-yhdistyksen sivustolla www.satakunta1.4h.fi / Ota yhteyttä. Lähetämme sen jälkeen Teams-linkin tutustumisinfoon. Infon jälkeen voit päättää osallistumisesta Helppi-palveluun.

Tutustumisinfo Helppi-palveluun to 22.4. tai to 20.5. klo 17-18 Teamsilla. Tervetuloa!


Siikaisten 4H-yhdistys on mukana Helppi-palvelussa

4H on avannut uuden Helppi-palvelun, joka auttaa arjessa ja työllistää samalla nuoria. Palvelu toimii sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavalla Helppi-sovelluksella. Sovellus yhdistää luotettavasti palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt nuoret.

Helppi-palvelun kautta voi tilata koulutettuja ja perehdytettyjä nuoria esimerkiksi nurmikonleikkaajiksi, kotisiivoukseen, ikkunoidenpesuun, lemmikkien hoitajiksi tai tekemään erilaisia pihatöitä. *Yhdistyksen toimialue* palvelua on saatavilla esimerkiksi *esimerkkejä toimialueen palveluista*. Tutustu tarkemmin ja lataa sovellus täältä: https://helppi.4h.fi/

4H-yhdistyksen työpalvelunuoret saavat sovelluksen kautta työtilaukset, minkä jälkeen he käyvät tekemässä työkeikat asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Tehtävän suoritettuaan nuori kuittaa työn tehdyksi sovelluksen kautta. Helppi-palvelun kautta voi ostaa myös paikallisten 4H-yrittäjien palveluja. 

Sovellus otetaan käyttöön tänä kesänä kahdessakymmenessä 4H-yhdistyksessä. Toimintaa laajennetaan asteittain, ja tavoitteena on ottaa palvelu käyttöön valtakunnallisesti, jolloin 4H:n työnvälitys siirtyy lähes kokonaan digitaaliseksi. Kirjautumalla Helppi-palveluun voit katsella, mitä palveluita alueellasi on tarjolla.

Lisätietoja:

Paikallisiin palveluihin liittyvät asiat:

Anna-Kaisa Valaja, puh. 044 783 0310  anna-kaisa.valaja@4h.fi

Helppi-sovellukseen liittyvät asiat:

Anu Parvianen

kehityspäällikkö

anu.parviainen@4h.fi

+358 44 783 0322

Nuoret 

Asiakas